Wij stellen onze klanten niet teleur!

"Ik heb net met veel plezier de online workshop Handletteren Next Level gevolgd. Dit was echt zalig om te doen! Erg leerzaam en interessant. Het was ook wat breder dan enkel het gewone handletteren. Er werden veel bijkomende tips en tricks gegeven, wat het de max maakte voor mij! Bedankt Tessy!"

"Zowel de workshop basis handletteren als de next level gevolgd. Super duidelijke uitleg met zowel tekst als beeld die stap voor stap wordt uitgelegd. Je wordt echt uitgedaagd om verder te gaan in je creaties. Als complete newbie die niet wist of dit wel iets ging worden gestart en vandaag ben ik dagelijks bezig met handletteren. Mijn nieuwe motto: een dag niet geletterd is een dag niet geleefd. Gewoonweg top!"

Show Order Summary
€25,00
Product Subtotal
Het basis handletteren handboek voor creatievelingen
  × 1
25,00
Subtotal 25,00
Total 25,00 (inclusief 4,34 btw)

Customer information

Factuurgegevens

Payment

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Het basis handletteren handboek voor creatievelingen
  × 1
25,00
Subtotaal 25,00
Totaal 25,00 (inclusief 4,34 btw)
Sinds ik zelf meer leerde over hoe kleuren werken, reageren op elkaar en welke kleuren meer je aandacht trekken, kan ik deze kennis gebruiken in mijn creatief werk. Dit zorgt ervoor dat ik zelf kan kiezen naar waar jouw aandacht getrokken zal worden in mijn werk. Cool, toch? Ga vandaag zelf nog aan de slag met mijn online workshop kleurenleer met deze leuke korting!